Vopsea acrilică pentru sticlă, Mov orhidee very chalky, Cadence Dark Orchid, 59ml

14.97 lei

Vopsea Very Chalky pentru sticla Cadence este o vopsea pe baza de apa, conceputa pentru vopsitul obiectelor din sticla sau ceramica. Fiind ultra mata da un aspect sic, antichizat. Are putere mare de acoperire. Suprafata pe care urmeaza sa fie aplicata vopseaua Very Chalky Glass Decor, trebuie curatata foarte bine si degresata cu alcool sau apa si sapun sau solutie de curatat geamuri. Dupa prima uscare, se coace la 180 grade Celsius timp 20 de minute. Pentru obiectele care nu pot fi expuse la caldura de 180 grade Celsius, se lasa la uscat timp de 21 de zile ferite de praf, in mediu rece. Dupa aceasta perioada de uscare, obiectele pot fi spalate si la masina de spalat vase, plasandu-le in etajul superior al acesteia. Non toxic, conforma cu normele europene EN 71 CE. Cantitate: 59 ml

doar 6 ramase in stoc

Descriere

Vopsea Very Chalky mov orhidee pentru sticla Cadence este o vopsea pe baza de apa, conceputa pentru vopsitul obiectelor din sticla sau ceramica. Fiind ultra mata oferă un aspect sic, antichizat. Are putere mare de acoperire. Suprafața pe care urmează sa fie aplicata vopseaua Very Chalky Glass Decor, trebuie curățata foarte bine si degresata cu alcool sau apa si săpun sau soluție de curățat geamuri. După prima uscare, se coace la 180 grade Celsius timp 20 de minute. Pentru obiectele care nu pot fi expuse la căldura de 180 grade Celsius, se lasă la uscat timp de 21 de zile ferite de praf, in mediu rece. După aceasta perioada de uscare, obiectele pot fi spălate si la mașina de spălat vase.

Non toxic, conforma cu normele europene EN 71 CE.

Cantitate: 59 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea acrilică pentru sticlă, Mov orhidee very chalky, Cadence Dark Orchid, 59ml”