Reduceri!

Adeziv universal instant Bison, 3ml, ideal pentru bijuterii (super glue)

Prețul inițial a fost: 14.00 lei.Prețul curent este: 10.57 lei.

Ideal pentru bijuterii: cercei, brose, inele

Nu curge

Foarte puternic

Rezistent la apa

doar 8 ramase in stoc

Descriere

Adeziv Super glue Bison liquid Control 3 g este un adeziv cianoacrilat lichid, cu uscare rapida si puternica. Datorita consistentei, el se strecoara in cele mai mici imbinari si spatii.

Adezivul este recomandat pentru lipirile punctiforme ale materialelor rigide si flexibile precum: piele, mase plastice (inclusiv PVC dur), bachelită, poliester, polistiren, plexiglas, policarbonat, porţelan, ceramică, lemn, metal, plută, materiale textile (a se testa compatibilitatea în prealabil), cauciuc.

Inainte de utilizare, suprafetele trebuie curatate, uscate si degresate, lipsite de rugina. Pentru a degresa suprafetele se recomanda utilizarea acetonei.  Metalele si aliajele acestora se vor inaspri utilizand o suprafata abraziva sau prin smirgheluire.

Adezivul Super glue Bison Control 3 g se utilizeaza direct din tub, cu ajutorul duzei de evacuare, intr-un strat cat mai subtire, pe o singura suprafata de lipire. Tehnologia Direct – Stop permite utilizarea unei cantitati mici de adeziv. Adezivul se polimerizeaza intr-un timp de aproximativ 60 secunde.

Dupa utilizare, se recomanda stergerea duzei cu un servetel uscat si inchiderea tubului prin insurubarea capacului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Adeziv universal instant Bison, 3ml, ideal pentru bijuterii (super glue)”

S-ar putea să-ți placă și…